Två stycken bilvårdare sökes!

Två stycken bilvårdare sökes!

WizWash är ett Schweiziskt företag som utvecklat en revolutionerande biltvättstjänst som erbjuder en mobil biltvätt. Företaget är inne i en expansiv fas och kommer att starta upp verksamhet i Stockholm inom kort. WizWash erbjuder en tidseffektiv och miljövänlig lösning till sina kunder.

Just Arrived söker på uppdrag av kund två stycken bilvårdare till nystartat företag inom biltvätt. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här. Arbetet är på heltid med varierande arbetstider. Uppdraget kommer att pågå i 12 månader med stora möjligheter till rekrytering därefter.

Om arbetet

Som bilvårdare är du ansvarig för att tvätta bilar, både in- och utvändigt samt erbjuda förstklassig service till företagets klienter. Du kommer att tvätta bilar med företagets vattenfria metod. Arbetsplatsen är i Stockholm. Jobbet kräver hög nivå av professionalism vilket innebär att du alltid är i tid och följer instruktioner från team leader. Du kommer att utbildas på plats och ingen tidigare erfarenhet av biltvätt krävs.

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för att ge bästa möjliga service och är noggrann samt självgående i ditt arbete. Du har lätt för att förstå instruktioner och trivs med att arbeta effektivt och utifrån tydligt uppsatta mål. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider och arbetsplats då du behöver ta dig dit kunden befinner sig. Du behöver inte ha körkort men ska kunna ta dig runt till olika arbetsplatser i Stockholm utan problem. Kommunikativ engelska är ett krav. Har du ett intresse för bilar eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det meriterande.

Vi rekryterar löpande, välkomen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 21 dec (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.