Team leader till bilvårdsföretag!

Team leader till bilvårdsföretag!

WizWash är ett Schweiziskt företag som utvecklat en revolutionerande biltvättstjänst som kommer till kunden. Företaget är inne i en expansiv fas och kommer att starta upp verksamhet i Stockholm inom kort. WizWash erbjuder en tidseffektiv och miljövänlig lösning till sina kunder.

Just Arrived söker på uppdrag av kund en team leader till nystartat företag inom biltvätt. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här. Arbetet är på heltid med start i december och pågår i 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering därefter.

Om arbetet

Som multitasking team leader är du ytterst ansvarig för det operativa arbetet och att säkerställa att kundernas förväntningar uppfylls. Du kommer att ansvara för upplärning av nya bilvårdare samt ha det övergripande personalansvaret. Du kommer att följa upp bilvårdarnas arbete och ge feedback. I din roll förväntas det att du kommer med förbättringsförslag gällande effektivitet och det operativa arbetet.

Vem vi söker

Vi söker dig som tycker om att ta eget ansvar och leda andra i sitt arbete.Du kommer att ansvara för att lära upp medarbetar samt säkerställa kundnöjdhet. Du kommer även att kontrollera och förbereda utrustningen som används dagligen. Viktigt att du är en person som trivs med att arbeta i team och motivera dina kollegor i sitt dagliga arbete. Då företagets huvudkontor ligger i Schweiz kommer du att vara ansvarig för det operativa arbetet i Stockholm.

Vi rekryterar löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 21 dec (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.