Serviceinriktad receptionist sökes!

Serviceinriktad receptionist sökes!

Northvolt är ett svenskt industriföretag som bildades 2015 med målet att tillverka världens mest miljövänliga batterier.

På uppdrag av Northvolt söker vi en receptionist på heltid med start i januari. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här. Tjänsten är till att börja med på tre månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl.08.00 - 17.00.

Om tjänsten

I rollen som Receptionist kommer du ha en stöttande funktion och dina dagar kommer att vara varierarnade. I dina arbetsuppgifter ingår det att bemöta och välkomna besökare, bjuda på kaffe samt ansvara för incheckning. Vidare kommer du säkerställa att konferensrum samt övriga ytor är städade samt iordningställda. Lättare administrativa arbetsuppgifter kan förekomma såsom posthantering, skicka och ta emot bud samt ansvara för bokningar och schema för konferensrum. Du kommer även vara behjälplig vid planering och organisering av interna event.

I din roll som Receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot och välkomna besökare
  • Iordningställa kontorsytor
  • Posthantering
Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för service! Du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken och trivs i en varierande roll där dina dagar kommer att se olika ut. Du drivs av att ständigt ge bästa tänkbara service och att alltid ge det lilla extra. Du är en sprudlande och positiv person med skinn på näsan. Din struktur och problemlösningsförmåga gör att du arbetar självgående och styr upp när problem uppstår. Ingen arbetsuppgift är för dig oviktig och du kan ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan hantera flertalet pralella arbetsuppgifter. Du behöver behärska engelska och svenska i tal och skrift.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.