Samarbetsvillig fastighetsskötare till Bromma

Samarbetsvillig fastighetsskötare till Bromma

Vår kund inom fastighetsbranschen ska nu stärka deras team med ytterligare en fastighetsskötare till deras lokala kontor vid Bromma. Uppdraget är på heltid i 4 månader och det kan finnas möjlighet till förlängning. Vår kund är ett stort företag inom fastighetsbranschen med kontor över hela Sverige, därför kan tjänsten erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom yrket som fastighetsskötare. Detta är ett konsultuppdrag via Just Arrived. Det innebär att du kommer att bli anställd av Just Arrived och arbeta som konsult hos vår kund. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att arbeta hos olika bostadsrättsföreningar i Bromma området. Du kommer att arbeta självständigt med tillsyn och skötsel till bostadsföreningarna. I rollen som fastighetsskötare kommer du ha daglig kontakt med hyresgäster och leverantörer. Det innebär bland annat att det är du som ansvarar för mottagning och hanteringen av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna, underhåll och rondering. Samt tillsyn av enskilda och gemensamma utrymmen i byggnader.

Några exempel på arbetsuppgifter:
 • Rensa avlopp
 • Täta fönster
 • Packa om kranar
 • Byte av ljuskällor
 • Byta strömbrytare
 • Inköp av material
 • Enklare reparationer
 • Enklare installationer rörande el, VVS och lås
Vem söker vi?

Till denna tjänst söker vi dig som har någon form av erfarenhet som hantverkare och har ett intresse av sådana yrken. Eftersom du kommer i stort sett arbeta självständigt så krävs det att du vet vad du ska leta efter, är van vid kundkontakt och kan ta ett ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som är effektiv och mån om att göra ett bra jobb. Eftersom kundbemötandet är i fokus är det även viktigt att du är servicemedveten, social och framåt. Det är viktigt att du har en positiv och lösningsorienterad attityd till hyresgäster och problem. I tjänsten kommer du att utgå från vår kunds lokala kontor i Bromma och sedan åka ut till olika uppdrag hos företagets kunder. Du kommer att arbeta måndag-onsdag från kl 07-16. På Torsdag arbetar du från 07-18 och på fredagar från 07-13.30.

Följande är krav:
 • Utbildning inom fastighetsskötsel eller tidigare erfarenhet av yrket
 • Erfarenhet som hantverkare
 • B-körkort
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och göra sig förstådd
Här har du möjligheten att hitta ett varierande och flexibelt arbete, med mycket spännande möten. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt så ta chansen och sök tjänsten redan idag. Vi går igenom ansökningar löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.