Noggrann juvelfattare sökes!

Noggrann juvelfattare sökes!

Företaget öppnade sin ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Södermalm i centrala Stockholm. Smyckena har blivit mer och mer populära för varje år och företaget har vuxit snabbt. Företaget är nu etablerat i åtta länder, med åtta konceptbutiker och fler än 200 återförsäljare. Framgången beror på stor del på hängivenhet till företagets vision och affärsidé, att skapa unika smycken och design med en tanke. I en värld av stress och måste vill företaget inspirera människor och göra någon lite lyckligare.

På uppdrag av välkänt sveskt smyckesföretag söker Just Arrived en juvelfattar på 50%. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att tillsvidareanställas av företaget på 50%. Tjänsten startar den första december.

Jobbeskrivning

I rollen som juvelfattare kommer du att utföra arbetsorder i ateljéns ordeflöde på utsatt tid med fokus på hög kvalité i utförandet. I arbetet ingår också fattningsarbeten i utvecklingen av nya kollektioner och viss tillverkning av stycksaker. Du kommer att arbeta på företagets huvudkontor / ateljé på Södermalm i Stockholm i ett väl sammansvetsat team. Arbetet som utförs i ateljén är till viss del traditionellt guldsmedsarbete men också sysslor som ingår i ett företag med stor produktion såsom utveckling, projekt och utbildning av den övriga organisationen i fackkunskap.

Ateljén är ljus, fräsch och modern i sitt utförande och fattarplatsen är utrustad med mikroskop/ Gravermax, mikromotor samt diverse verktyg för guldsmeds och fattningsarbeten.

Arbetsuppgifter
  • Produktion för ateljéns loop - nytillverkning och reparationer
  • Viss kvalitetskontroll av ädelstenar
  • Fattning av original för kollektionsarbete
  • Dokumentering av utförda orders
  • Ingå i de projekt som ateljén ansvarar för
Vem vi söker

Vi söker dig som har en kvalificerad yrkesutbildning eller motsvarande erfarenhet i arbetet som juvelfattare. Du kommer att vara en del av ett team som hjälper och stöttar varandra samt värdesätter en bra och positiv atmosfär. Meriterande om du har kunskap kring produktion i större skala och också kan guldsmide. Det är bra om du har kunskaper i Officepaketet. Du behärskar kommunikativ svenska och engelska i både tala och skrift.

Som person är du noggrann, nyfiken och tycker om teamarbete. Du har lätt för att ta egna initiativ, är prestigelös och flexibel. Att planera och prioritera ditt arbete är något du har fallenhet för.

Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Just Arrived Bemanning AB
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.