Kock till Tasty Thai sökes!

Kock till Tasty Thai sökes!

Tasty Thai serverar genuin, fräsch och hälsosam Thaimat i Nacka Forums galleria. Restaurangen är belägen i gallerians food court tillsammans med andra restuaranger.

Just Arrived söker på uppdrag av Tasty Thai en kock på 50% i sex månader med goda möjligheter till förlängning samt utökade arbetstider. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här. Arbetstspassen kommer vara förlagda på både vardagar och helger.

Arbetsuppgifter

Som kock på Tasty Thai kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och arbeta i ett högt tempo. Ditt arbete kommer att bestå av att förbereda och tillaga restaurangens thailändska rätter både för sittande gäster och take away.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarehet av att arbeta som köksassistent / kock alternativit har ett brinnande matlagningsintresse. Har du tidigare erfarenhet av det thailändska köket så är det en merit. Vi ser gärna att du är en stresstålig och flexibel person som tycker om att arbeta med service och säkerställa bästa resultat. Du behöver tala kommunikativ svenska eller engelska.

Rekrytering sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 31 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.