Driftiga trädgårdsarbetare sökes

Driftiga trädgårdsarbetare sökes

Just Arrived söker nu motiverade och driftiga personer för arbete inom trädgårdsskötsel i vår. Då säsongen snart drar igång söker vi därför positiva personer för arbete runt om i Stockholm, bland annat Danderyd, Vallentuna, Lidingö och Täby.

Tjänsten är på heltid och kommer pågå under sex månader. Det finns goda möjligheter till förlängning efter de nämnda sex månaderna. Detta är ett konsultuppdrag genom Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta måndag till fredag från 07:00 - 16:00. Det viktiga är att du alltid utför dina arbetsuppgifter utefter kundens önskemål och efterfrågan. I ditt arbete kommer du i huvudsak arbeta med;
  • Gräsklippning med maskin
  • Trimning av gräs och buskage
  • Ogräsrensning
  • Städning av utemiljöer
Tjänsten har mycket varierande arbetsuppgifter och passar någon som tycker om att arbeta utomhus.

Vem vi söker

För att kunna trivas som trädgårdsarbetare är det viktigt att du är en driftigt och kommunikativ person som tycker om att arbeta i grupp, samt ta ett stort ansvar för de arbetsuppgifter som du utför. Det är även viktigt att du har ett intresse för trädgårdsarbete och trivs i att arbeta i utemiljöer. Vi lägger stor vik på att du har en glad och social personlighet som kan bidra med positiv energi till din arbetsgrupp och har en vilja att bidra till både egen utveckling och till arbetsgruppens mål.

Till denna tjänst har vi följande krav:
  • Du kan förstå och göra dig förstådd på svenska
  • Giltigt B-körkortMeriterande
  • Utbildning inom trädgårdsarbete är meriterande
Denna varierande tjänst erbjuder dig en bra möjlighet till att lära dig mer om trädgårdsarbete och gör dig attraktiv för jobb inom branschen. Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 29 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.