Verksamhetsutvecklingschef till Einar Mattsson

Verksamhetsutvecklingschef till Einar Mattsson

Om tjänsten

Som Verksamhetsutvecklingschef har du ansvar för att koordinera och operativt leda bolagens utvecklingsarbeten i nära samarbete med koncernens hållbarhetschef. Du rapporterar till VD för Einar Mattsson Byggnads och Projekt AB samt är del i den gemensamma ledningsgruppen för båda bolagen.

Du blir ett viktigt stöd för linjens chefer i utvecklings- och hållbarhetsfrågor och håller bl. a i information och utbildningar. Du blir även en nyckelperson i vår affärsutveckling vad det gäller hållbarhet i tidiga skeden.

Exempel på några av dina arbetsuppgifter:
  • Koordinera utvecklingsarbeten
  • Leda och koordinera hållbarhetsarbete
  • Stödja och utveckla verktyg/process för hållbarhetsrapportering
  • Säkerställa integration av hållbarhet i processer, standarder och verktyg
  • Stötta avdelningen för affärsutveckling vid markanvisningar och externa dialoger
  • Stötta vid utarbetande av hållbarhetsstrategier för projekt i tidiga skeden
  • Stötta och styra externa miljökonsulter och säkrar kompetenskrav på andra nyckelkompetenser
  • Samarbeta med bl a inköpsavdelningen i kravställande, metoder mm
  • Stötta vid klimatberäkningar vad det gäller nyproduktion och ROT, inklusive utveckling av verktyg, stöd och processer
  • Ansvara för information och utbildningar inom ansvarsområdet
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från att driva större förändringsarbeten i kombination med relevant akademisk utbildning inom miljö- och hållbarhet. Likaså har du erfarenhet av ledarroll och ledningsgruppsarbete. Du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Som person är du strukturerad och kommunikativ, samt analytisk och har affärstänk. Att du är omtänksam, engagerad och framåt, det tar vi för självklart.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson Byggnads AB med Jurek som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, Rekryteringskonsult, 0733 914108 eller ylva.ottosson@jurek.se

Om oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.
Mer info
Kontaktperson Ylva Ottosson
Telefon 0733-914108
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!