Trade Marketing Associate

Trade Marketing Associate

Om rollen

I den här rollen kommer de huvudsakliga arbetsuppgifterna handla om:
  • Ansvar för POS-innehåll (menypaneler i butik och merchandising utanför restaurang)
  • Kundupplevelse & innehåll för bland annat betalning- och leveransapp
  • Administration och innehållshantering av företagets interna webbshop
  • Beställning & distribution av PR-POS-material till restauranger
  • Säljmeddelanden på restauranger
  • Digital menykortsändning
  • Leda eller delta i Pris/Produkt/Merchandising tester
  • Genomföra prisprocess med andra avdelningar och leverantörer
  • Lagerövervakning
  • Budgetansvar
Kvalifikationer

Vi söker någon som har en utbildning inom marknad/kommunikation med några års erfarenheter inom Trade Marketing, merchandising eller arbete på byrå som produktionsledare eller liknande.

Som person är det bra om du är noggrann, ordningsam och kommunikativ och van att hantera flera olika projekt samtidigt. I rollen kommer personen ha många kontaktytor, både internt och extern, så betydelsen av att vara engagerad och driven är även av vikt för att lyckas.

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande och utvecklande konsultuppdrag på heltid, med start så snart som möjligt och som är planerat att sträcka sig ca 10 månader framåt (med chans till förlängning). Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Företaget arbetar efter hybrid-modellen vilket betyder att det är en kombination av hemarbete och kontorsarbete. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Carlsson, anna.carlsson@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson anna carlsson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla anna carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.