Talent Acquisition Manager sökes till växande bolag

Talent Acquisition Manager sökes till växande bolag

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Talent Acquisition Manager kommer du att ha ett övergripande ansvar för all rekrytering och leda ett team om 10 personer. Tillsammans med ditt team och i samarbete med rekryterande chefer, ansvarar ni för att rekrytera all in-house personal som består av både tjänstemän och kollektivarbetare. Du själv kommer bland annat att arbeta operativt med att genomföra rekryteringar på ledningsgruppsnivå och specialisttjänster till huvudkontoret.

I rekryteringsprocessen arbetar ni kompetensbaserat med ett stort fokus på professionalism, effektivitet och kvalité. För att säkerställa en hög validitet används bland annat automatiserade och AI-baserade hjälpmedel och arbetspsykologiska tester. Tillsammans säkerställer ni att rätt person med rätt kompetens rekryteras i tid.

Förutom ett övergripande helhetsansvar över rekryteringsprocessen driver du även ett proaktivt och strategiskt arbete med intern kompetensförsörjning. I samarbete med markandsteamet och andra ansvariga, arbetar ni bland annat med employer branding, employee branding och andra strategier som främjar intern utveckling, lärande och rörlighet inom organsationen.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som arbetat operativt med kompetensbaserad rekrytering under några år och som även har erfarenhet av en ansvarande ledarposition inom TA eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med volymrekrytering. Vi ser även att du har en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande.

Som person är du målinriktad, har ett stort driv och nyfiken. I din roll som ledare är du närvarande, lyhörd och kommunikativ. Du trivs med att bidra med nya idéer som kan förbättra och utveckla rekryteringsprocessen och organisationens kompetensförsörjning.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig ett spännande konsultuppdrag till ett bolag i en pågånde expansionsfas. I centrala lokaler på Södermalm kommer du att få arbeta med ett engagerat team och det finns även möjlighet att arbeta delvis distans. Uppdraget sträcker sig ca 5-6 månader framåt med god chans till förlängning alternativt överrekryterring till kund. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Siri Morberg
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.