Strukturerad HR Koordinator för långt uppdrag med start i höst!

Strukturerad HR Koordinator för långt uppdrag med start i höst!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Koordinator kommer du arbeta brett och koordinerande i tätt samarbete med övriga HR-kollegor. Rollen kommer bland annat att innefatta:
  • Att vara superuser för aktuellt HR-system: registrera uppgifter, vara kontaktperson gentemot organisationen i frågor kopplat till system samt vara delaktig i att effektivisera rutiner och processer kopplat till HR-system.
  • Rekryteringsadministration/rekryteringssamordning
  • Löneadministration/koordinering: registrera reseräkningar/utlägg, kontrollera underlag, hantera tidrapporter
  • Generell personaladministration: upprätta anställningsavtal, arbetsgivarintyg, kontakt med företagshälsovård
  • Onboarding
Vem är du?

I grunden ser vi att du har en akademisk examen, sannolikt från PAO alternativt annan utbildning som bedöms likvärdig. Efter avslutad utbildning har du antagligen arbetat ett par år i en HR-administrativ/koordinerande roll - men känner dig redo för nästa steg! För att trivas i rollen har du ett systemintresse och tycker det är roligt att parera mellan olika arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi tror att andra beskriver dig som strukturerad, ansvarstagande, samarbetsvillig och kommunikativ.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start i början på september och löpande ett år framåt. Vår kund har sina lokaler placerade centralt på Södermalm och du kommer bli en del av ett engagerad, inkluderande och kompetent HR-team. Vill du utvecklas inom HR och lägga en värdefull grund inför framtiden, är detta verkligen en möjlighet. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas tillsätta denna tjänst omgående, så låter detta som din nästa möjlighet - skicka in din intresseanmälan direkt.

Sökord: HR, HR administratör, HR Generalist, HR Koordinator, HR Coordinator.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.