Senior redovisningsekonom med teamled ansvar

Senior redovisningsekonom med teamled ansvar

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med redovisning och rapportering samt, ha ett arbetsledande ansvar för kollegor i teamet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt följande:
  • Löpande redovisning och rapportering
  • Rapportera moms och skatt samt deklarationer
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta processer och rutiner för avdelningen
  • Kontoavstämningar
  • Ad hoc
Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i hela i redovisningsprocessen och har jobbat i en liknande roll i minst 5 år, samt har upprättat årsredovisningar enligt K3. Vidare har du arbetat med redovisning i olika branscher och därmed samlat på dig breda kunskaper i olika system. Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt i handledning av kollegor och medarbetare. Du har en stark analytisk och problemlösande förmåga och fallenhet att anpassa kommunikationen till olika behov när du koordinerar, samordnar och leder aktiviteter.

Som person är du även initiativtagande och prestigelös och orädd samt gör det som behövs för att få jobbet gjort. Vi tror att du är en sann lagspelare som gillar att coacha, stötta och hjälpa andra och ser glädjen i att bygga nätverk och relationer. Vidare har du ett professionellt förhållningsätt och kan på ett analytiskt och strukturerat sätt fatta beslut och arbeta för detta utifrån uppsatta mål. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Unit4, Adra, eller Visma, men är inget krav.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag med kompetenta och härliga kollegor. Uppdraget kommer starta som ett konsultuppdrag från 1 september och förväntas fortlöpa till sommaren 2023. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.