Senior Business Controller sökes till bolag i city

Senior Business Controller sökes till bolag i city

I rollen som Senior Business Controller arbetar du som spindeln i nätet och kommer leda och utveckla affärsnavigeringen i organisationen. Du jobbar nära ledning och styrelse i stöttning av ekonomisk uppföljning och analys av historisk data samt prognoser om framtida utveckling.
Ditt ansvar omfattar bland annat följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Rapportering till ledning och styrelse
  • Ansvarig för budgetprocessen
  • Operationell konsolidering och rapportering
  • Ansvarig för upprättande av budget och forecast modeller
  • Datadriven analyser
  • Ad Hoc
Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i liknande roller tidigare och har flera års arbetslivserfarenhet av att ha utfört de arbetsuppgifter som specificeras ovan. Du bör trivas i en föränderlig miljö med stundtals högt tempo och mycket spännande projekt igång, där det blir viktigt med egna initiativ och flexibilitet. Du är orädd och van att hugga i där det behövs, driver processer självständigt och är väl bekant med att kommunicera siffor och rapporter till ledning och styrelse.
Du har med fördel ett intresse för system, digitalisering och har mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint. Erfarenhet av BI-system och andra relevanta systemstöd är ett plus. Som kollega tar du stort ansvar för samarbetet inom teamet och hjälper dina kollegor samt övriga kollegor inom organisationen. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har ett öga för detaljer och samband. Vidare lägger du stor vikt vid en öppen kommunikation där du tar ansvar för gruppen och dess utveckling. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag till kund som står inför en spännande tillväxtresa placerat centralt i Stockholm. Vi ser gärna en omgående start och uppdraget förväntas fortlöpa till november. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.