Rekryterare med intresse av HR till ung energisk organisation

Rekryterare med intresse av HR till ung energisk organisation

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning så söker vi idag en operativ personalvetare som söker en ny utmaning. Vår kund är ett ungt bolag med en start up-känsla där gemenskap och utveckling är ledorden och som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta rekrytering, olika former av chefsstöd samt andra uppgifter relaterade till HR.

Vem är du?

Till denna roll så söker vi en kandidat med 1-3 års erfarenhet av rekrytering och/eller generalistroller inom HR. Det är viktigt att du uppskattar att arbeta i en organisation som präglas av nytänkande och utveckling samt trivs i en mindre organisation med en positiv laganda som gör mycket tillsammans.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med en omfattning på 50-75% med start i Augusti och 4 månader framåt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta de ansvariga konsultcheferna My Andersson på my.andersson@jurek.se eller Siri Morberg på Siri.Morberg@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: HR-administratör, HR Generalist, Rekryterare, Interim.
Mer info
Kontaktperson Martin Hage
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.