Registrator till spännande myndighet i centrala Stockholm

Registrator till spännande myndighet i centrala Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi har upphandlat avtal med Kammarkollegiet som avser bemanning till statliga myndigheter och enheter inom tjänstemannasektorn runt om i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en registrator till ett konsultuppdrag på en spännande myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget beräknas starta i slutet av oktober och pågår tre månader framåt, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är:
  • daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering.
  • aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden.
  • kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar och ärenden.
  • framtagande av information om pågående och avslutade ärenden, samt ta fram statistik.
Säkerhetsprövning kommer att göras innan uppdragsstart.

Vem är du?

Vi söker dig som har en registratorutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning, alternativt minst tre års arbetslivserfarenhet som registrator. Du har goda kunskaper i MS Office och om dokument- och ärendehanteringssystem, gärna Evolusion. Vidare har du även god kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta 27/10 och tre månader framåt, med möjlighet till förlängning.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.