Redovisningsspecialist till välkänt globalt retailbolag

Redovisningsspecialist till välkänt globalt retailbolag

Arbetsbeskrivning

Som Redovisningsspecialist kommer du tillsammans med ett sammansvetsat team säkerställa redovisningen, samt driva förbättringar och affärsprocesser framåt. Förutom detta kommer dina arbetsuppgifter att innebära:
  • Ansvarig för att kvalitetssäkra redovisningen för den digitala försäljningen samt för bolagets olika varumärken.
  • Kommunicera och säkerställa information mot interna och externa intressenter
  • Agera som specialist inom området och kunna ge stöttning till övriga organisationen
  • Upprätta redovisningsriktlinjer för den globala digitala försäljningen, och relaterade affärsmodeller
  • Ansvarig för att bistå och upprätta finansiell information till beslutsunderlag
  • Skapa kalkyler och analyser
Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt i handledning av kollegor och medarbetare. Du uppskattar att arbeta i en organisation där det kan ske snabba förändringar som kan kräva nya anpassningar och som person har du ett driv och en ambition att kontinuerligt utvecklas. Du har en stark analytisk och problemlösande förmåga och fallenhet att anpassa kommunikationen till olika behov när du koordinerar, samordnar och leder aktiviteter. Som person är du även initiativtagande och prestigelös och orädd samt gör det som behövs för att få jobbet gjort.

Vi ser gärna att du har en universitetsexamen inom ekonomi och redovisning samt minst 2-5 års erfarenhet inom redovisning eller revision. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Du har även fördelaktigt tidigare arbetat med skattefrågor och rapportering samt erfarenhet av internprissättning. Vi tror att du är en sann lagspelare som gillar att coacha, stötta och hjälpa andra och ser glädjen i att bygga nätverk och relationer. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i SAP men är inget krav.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag med kompetenta och härliga kollegor. Uppdraget kommer starta som ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter att bli rekryterad direkt till kunden efter 6 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.