Redovisningsekonomer sökes på deltid till Norrköping

Redovisningsekonomer sökes på deltid till Norrköping

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att arbeta med bokslut, rapportering till Skatteverket och andra uppgifter som kan förekomma är:
  • arbete med redovisning och bokföring (exempelvis kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring, kassa- och bankavstämningar)
  • ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser kring resultat och bokslut
  • arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller
Uppdraget är på minst 50% med start under perioden 2022-09-01 - 2023-12-31 och pågår som längst till och med 2024-08-31.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning/YH-utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning. Alternativt,
  • gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt, framför allt Excel
  • Erfarenhet av arbete i bokföringssystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance m.fl.)
  • Erfarenhet av enklare arbete med bokslut, rapportering till Skatteverket och arbete mot deadlines
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i finansmodulen i IFS eller erfarenhet av ekonomi/finance i annat affärssystem (ej IFS) i en organisation med över 500 anställda.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på deltid i Norrköping med start under perioden 2022-09-01 - 2023-12-31 och pågår som längst till och med 2024-08-31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Hannah Olsson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.