Redovisningsekonomer med erfarenhet av offentlig verksamhet

Redovisningsekonomer med erfarenhet av offentlig verksamhet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi har upphandlat avtal med Kammarkollegiet och SKL som avser bemanning inom tjänstemannasektorn, och vi har även återkommande rekryteringsuppdrag för tjänster i kommuner och kommunala bolag.

Arbetsbeskrivning
Vi får löpande in nya uppdrag hos olika kommuner och myndigheter och söker därför redovisningsekonomer med erfarenhet av kommunal och statlig verksamhet för kommande uppdrag. I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, deklarationer, skatt- och momsredovisning samt analyser av ekonomiska resultat och budgetuppföljningar.

Vem är du?
Vi söker dig som vill jobba som konsult och som tidigare arbetat med redovisning och bokslutsarbete från offentlig verksamhet. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annan utbildning med inriktning på redovisning eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem, exempelvis Agresso, Raindance m.f.l. samt god erfarenhet av Microsoft Office. Som person ser vi att du är noggrann, ambitiös och strukturerad. Vidare ser vi gärna att du är resultatinriktad och service-minded.

Du erbjuds
Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra kunder och uppdragets längd varierar och beror på våra kunders behov samt vad du föredrar. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 10 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.