Redovisningsekonom till uppdrag i Södertälje

Redovisningsekonom till uppdrag i Södertälje

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en nyfiken och intresserad redovisningsekonom för ett längre uppdrag i Södertälje. Du kommer att tillhöra ekonomiteamet och där dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta det mesta av det dagliga arbetet så som löpande bokföring, in- och utbetalningar, kontering, påminnelsehantering, skatter och moms, avstämningar etc. Du kommer även att hjälpa dina kollegor- och bistå redovisningschefen med diverse material.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund i Södertälje. Detta är ett heltidsuppdrag med start omgående, där möjlighet till övertag finns för rätt person.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som förstår det löpande redovisningsarbetet. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Oracle är det mycket meriterande! Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med Officepaketet, framförallt Excel. Även att du kan kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person ser vi gärna att du är noggrann och prestigelös och med ett sinne för siffror! Du har förmågan att strukturera ditt arbete på ett bra sätt och tar gärna egna initiativ. Du är även öppen och social samt redo att hugga i där det behövs. Framförallt är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av att både lära och göra ett bra jobb. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!

Ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på Sophie.paus@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.