Redovisningsansvarig till Funmed

Redovisningsansvarig till Funmed

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig hos Funmed blir du ansvarig för all redovisning. Du kommer att arbeta självständig och med ansvar för löpande redovisning, kvalitetssäkrade bokslut, löneadministration samt stötta verksamheten i allehanda redovisningsfrågor. Du kommer även att vara ett värdefullt bidrag till ekonomifunktionens vidareutveckling t ex genom att effektivisera flödena. Du rapporterar direkt till CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
 • Ansvara över månads- och årsbokslut
 • Bistå i konsolidering och koncernredovisning
 • Analysera månadsbokslutet
 • Upprätta månadsrapport
 • Upprätta årsredovisningar
 • Säkerställa att moms och skatter hanteras korrekt
 • Löpande redovisning och fakturering
 • Kontakt med banker, myndigheter och revisorer
 • Utveckla interna arbetsprocesser
 • Löne- och frånvaroadministration
 • Pensioner & försäkringar
 • Utlägg och reseräkningar
Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett snabbrörligt bolag med stor entreprenörsanda. Har du erfarenhet av att arbeta i en reglerad verksamhet är meriterande, men inget krav. Som person är du noggrann, hjälpsam och prestigelös. Du trivs med att ta stort ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Du har även förmåga att tänka proaktivt i ett led att underlätta och skapa tydlighet kring redovisningen i bolaget.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning och tidigare bra erfarenhet inom redovisning i en bred roll. Du har goda systemkunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Att arbeta i olika system är din vardag och du har en naturlig blick för att förbättra processer och flöden som du arbetar i.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och ansvarsfull roll i ett snabbrörligt företag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi lever efter våra värdeord "Laget före jaget, alltid med omtanke och bättre än igår." Vi är placerade på Kungsholmen, Stockholm.
I denna rekrytering samarbetar Funmed med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

Funmed är en svensk MedTech-startup och Europas största klinik inom funktionsmedicin. Vår vision är glasklar: vi vill förändra västerländsk sjukvård. Med hjälp av smart teknologi och med stöd av forskning, vetenskap och avancerade tester går vi till botten med våra patienters hälsoproblem och hjälper dem i ett större perspektiv. I syfte att mötas på deras villkor utvecklar vi en plattform som gör oss till lika delar digital som fysisk vårdgivare.
Vi är agila, progressiva och expanderar snabbt. Vi tror på våra medarbetares fantastiska kompetens, driv, passion och att vi tillsammans kan genomföra en förändring
Mer info
Kontaktperson Marie Källström
Telefon 070-751 93 43
Email Mejla Marie Källström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.funmed.se/
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!