Receptionist till Omnicom Media Group

Receptionist till Omnicom Media Group

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist ansvarar du för att kontoret är en trevlig arbetsplats med ett unikt servicebemötande. Du kommer att vara en viktig del i att säkerställa en fantastisk medarbetarupplevelse med hög kvalité och driva både små och stora projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat men begränsas inte till;
  • Välkomna besökare och medarbetare till kontoret
  • Posthantering
  • Växel
  • Beställa kontorsmaterial och hantera inköp
  • Vara kontaktperson gentemot leverantörer samt hyresvärd- se över avtal och agera kravställare
  • Se över allmänna utrymmen och konferensrum
  • Arrangera aktiviteter och event, det innefattar exempelvis frukostar, luncher, AW:s, temadagar samt jul- och sommarfester
  • Onboarding
  • Flyttprojekt
Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från en liknande roll och som trivs med att vara en "go to person". Du gillar att ha många uppgifter av olika karaktär och arbeta såväl praktiskt som administrativt. Du är en stjärna på administration och har en inställning som passar väl in i en funktion där det inte går att förutse hur dagen ser ut när du kommer till jobbet. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och bra på att etablera samt implementera nya processer. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketen samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Du erbjuds
En tillsvidareanställning på ett roligt och föränderligt bolag i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta i ett receptionsteam bestående av två personer och tillhöra HR-avdelningen. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

Sökord: Kontorsassistent, Kontorsansvarig, Office Assistant, Office Coordinator, Office Administration, Office manager, Reception, Receptionist, Support.
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.