People Manager för uppdrag med start i augusti

People Manager för uppdrag med start i augusti

Arbetsbeskrivning

I rollen som People Manager kommer du ha det yttersta ansvaret för HR och arbetar tätt tillsammans med en Payroll/HR Coordinator. Ditt fokus kommer ligga på att bygga upp en ny strategisk, affärsnära och datadriven HR-funktion. Du kommer exempelvis ansvara för:
  • Designa och implementera strategi för HR/People Management som på ett nyskapande sätt utvecklar och ger stöd till nuvarande organisation och attraherar de bästa och mest relevanta talangerna på marknaden
  • Utvärdera, vidareutveckla och leda det dagliga arbetet med People Operations i linje med strategi
  • Initiera och implementera ett datadrivet arbetssätt med relevanta KPIer och digitala verktyg - kopplat till byråns övergripande strategi
  • Ansvara för att byrån har rätt ramverk, processer och verktyg för att rekrytera, utveckla och utvärdera talanger
  • Delta i projekt inom ramen för TA/Employer Branding för att fortsatt stärka byråns varumärke på talangmarknaden tillsammans med byråns specialist inom Employer Branding
  • Ansvara för pre- och onboarding, feedback-process, utbildning och personlig utveckling
  • Driva Employee Engagement och vidareutveckla byråns kultur i linje med värdegrunden
  • Ansvara för mentorskapsprogram och traineeprogram
  • Delta i arbetet med byråns alumninätverk som en strategiskt viktig del i varumärkesarbetet
Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med en bred bakgrund inom HR och har sannolikt arbetat i en motsvarande HR Business Partner-roll alternativt HR Manager-roll i som minst fem år. Du är van att växla mellan operativt och strategiskt arbete och trivs med den mixen. I grunden ser vi att du har en relevant akademisk examen, förslagsvis inom HR eller management. Har du dessutom erfarenhet från partnerledda organisationer ser vi det som ett starkt plus, men inte ett krav.

Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll i denna process och vi letar efter dig som har ett starkt eget driv, är handlingskraftig och som har enkelt för att bygga goda relationer och skapa förtroende i organisationen. Du har ett lösningsorienterad mind set, trivs i en föränderlig miljö och är trygg i dig själv och din kompetens.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt alternativt i början på augusti och initialt löpande sex månader framåt, med tilltänkt överrekrytering för rätt person. Vi välkomnar också dig att söka som endast är intresserad av ett konsultupplägg. Uppdraget är på heltid och vår kund har sitt kontor beläget centralt i Stockholm.

Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt telefon 073 745 43 11. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan

Sökord: HR Manager, HR Business Partner, Human Resources, People Business Partner.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.