Payroll Coordinator sökes till kund i centrala Stockholm

Payroll Coordinator sökes till kund i centrala Stockholm

Om uppdraget:

I rollen som Payroll coordinator ansvarar du för löneprocessen för ca 750 medarbetare som är anställda både i Sverige och Finland. I Sverige arbetar du mot den externa löneleverantören Söderberg & Partners och i Finland hanteras lönerna med stöd från extern lönebyrå. Du ansvarar för att leverantörerna har rätt underlag och information som behövs för att kunna betala ut lönerna i rätt tid. Du kommer även fungera som en första kontakt för chefer och medarbetare i frågor kopplat till lön och ersättningar. Vidare kommer dina arbetsuppgifter även bestå av:
  • Hantera utbetalningar tillsammans med financeavdelningen
  • Ansvara för framtagande av bonusbrev
  • Hantera frågor gällande exempelvis föräldraledighet, semesterdagar i organisationens ärendehanteringssystem
  • Ansvara för administration av företagsbilar
  • Kontaktperson gentemot billeasingföretag
Vem är du?

För denna roll ser vi att du har en lönespecialistutbildning eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av löneadministration och känner dig trygg i hela löneprocessen. Vidare ser vi att du är van vi att arbeta mot en extern lönebyrå.

För att lyckas i rollen tror vi att du som person uppskattar struktur och noggrannhet. Du trivs med att självständigt driva arbetsprocesser från början till slut och ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har förmågan att prioritera och planera ditt arbete mot givna deadlines.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande cirka fyra månader framåt med chans till förlängning. Rollen är placerad hos vår kund som har sitt kontor beläget i City. Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se eller Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas kunna tillsätta rollen så snart som möjligt, låter detta som din nästa utmaning - skicka då in din intresseanmälan direkt!
Sökord: löneadministration, lönekoordinator, payroll, HR.

Sökord: löneadministration, lönekoordinator, payroll, HR.
Mer info
Kontaktperson Siri Morberg
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.