Orderadministratör till uppdrag i Västberga

Orderadministratör till uppdrag i Västberga

Arbetsbeskrivning

I rollen som orderadministratör kommer du att ta emot samtal, hjälpa kunder, ta emot beställningar, avhjälpa enklare fel eller kopplar vidare till rätt kompetens inom företaget. Administrationsdelen innebär att du lägger ordrar i kundens ekonomi- och servicesystem. Leveranskoordineringen innebär att boka leveranser och resurser för sålda tjänster. Du kommer ingå i ett team inom logistikfunktionen som tillsammans ansvarar för att leverera de tjänster som kunden erbjuder.

Arbetsuppgifter:
  • Orderadministration
  • Leveranskoordinering
  • Inkommande telefoni och kommunikation
Teamet

Du kommer att ingå i ett socialt team som gillar att ha roligt tillsammans, både i och utanför arbetet. Teamet har en bra mix av ålder och erfarenhet som innebär att de tillsammans kan skapa de bästa förutsättningarna för ett roligt och bra arbete.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara serviceinriktad, positiv och socialt kompetent. En grundläggande förmåga hos dig är att du tycker det är roligt att kommunicera. I din roll som orderadministratör kommer du att representera kunden och hjälpa inkommande kontakter. En stor del innebär att bygga återkommande goda personliga relationer med många av kundens partners runt om i landet. Du tycker det är roligt att växla mellan olika arbetsuppgifter och att lära dig nya saker. Vi lägger stor vikt till ditt servicefokus, initiativtagande och din problemlösningsförmåga.

Krav/kvalifikationer
Gymnasieutbildning
Goda kunskaper i administrativa system såsom t ex Servicesystem, Warehouse Management System (wms) och ärendehanteringssystem
Goda kunskaper i Excel
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om:
  • Du har erfarenhet från administration och växeltelefoni
  • Du har erfarenhet av kundkontakter
Du erbjuds
Ett varierande arbete där du får lära dig logistik, teknik och administration. Vi erbjuder även en personlig utveckling i form av kompetensutveckling och ansvarstagande. Medlemmarna i teamet byter arbetsuppgifter med varandra för att öka kompetensen och leverera ett resultat som skall överträffa kundens förväntningar. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Det är ett heltidsuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 6 månader med stor chans till förlängning. Kontoret är lokaliserat i Västberga, Stockholm.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult felicia.pettersson@jurek.se

Sökord: orderadministratör, ordermottagare, orderregistrering, administratör, kundtjänst
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.