Nordic Planner till Qicraft

Nordic Planner till Qicraft

Arbetsbeskrivning
Som Nordic Planner hos Qicraft förväntas du planera interna och externa resurser relaterade till leverans, installationer och frakt. Tillsammans med dina kollegor ser du till att både nya och befintliga kunder som integrerar med Qicraft alltid möter förstklassig service och bemötande. Du kommer att bli del av ett internationellt team på tolv personer och vara placerad på företagets kontor i Solna, norr om Stockholm.

Arbetsuppgifter:
  • Planera alla installationer och frakter för kommersiella kunder
  • Bistå i dagliga beslut och uppgifter i linje med Nordic Customer Care tillsammans med Manager och Country Manager
  • Delta i Nordic Customer Cares projekt
  • Bistå vid introduktioner av nya kollegor
  • Säkerställa att alla installationer håller god kvalitet
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom koordinering och gärna logistik. Du har ett genuint intresse för träning och hälsa och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där det viktigaste för oss är att du har en positiv grundinställning - du älskar att ge service! Du har ett högt engagemang, starkt personligt driv och arbetar strukturerat och metodiskt. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. I rollen kommer du att arbeta mycket mot den norska marknaden och därför är det mycket mediterande om du har god förståelse för norska både muntligt och skriftligt. För den här rollen ser vi att du har god systemvana och kunskaper i Officepaketen. Det är mediterande om du har erfarenhet av Visma Business eller Salesforce. Har du dessutom ett intresse för träning och hälsa tror vi att du kommer att trivas mycket bra hos Qicraft.

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på ett spännande, internationellt och välmående bolag med bra värderingar och positiv företagskultur. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och det finns stora möjligheter till andra uppdrag och samarbeten med Jureks kunder efter att uppdraget löpt ut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

sökord: nordic planner, koordinator, coordinator, logistik, kundservice, order, inköp, assistent
Mer info
Kontaktperson lilly engfeldt
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.