Löneadministratör till uppdrag på Liljeholmen

Om jobbet

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en erfaren löneadministratör till ett uppdrag med start omgående som kommer pågå till årsskiftet.

I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med administration av 400-500 löner i systemet Agda. Du kommer ha mycket kontakt med chefer i organisationen, och stötta dem med lönerelaterade frågor. Löneavdelningen består idag av en lönechef och tre löneadministratörer, och avdelningen tillhör HR.

Kontoret är beläget på Liljeholmen strax söder om Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi eller lön. Du har flera års erfarenhet av löneadministration och gärna erfarenhet av ekonomi. Erfarenhet av systemet Agda är mycket meriterande.

För att lyckas i rollen är du självgående, serviceinriktad och förtroendeingivande. Vidare är du strukturerad i och analytisk i ditt arbete, samtidigt som du har ett stort intresse för löne- och HR frågor.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget startar omgående som kommer pågå till årsskiftet.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 juli

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.