Koordinator till Qicraft

Koordinator till Qicraft

Arbetsbeskrivning
Som koordinator hos Qicraft förväntas du planera interna och externa resurser relaterade till leverans, installationer och frakt. Tillsammans med dina kollegor ser du till att både nya och befintliga kunder som integrerar med Qicraft alltid möter förstklassig service och bemötande. Du kommer att bli del av ett internationellt team på tolv personer och vara placerad på företagets kontor i Solna, norr om Stockholm.

Dina arbetsuppgifter består ut av:
  • Planera alla installationer och frakter för kommersiella kunder
  • Bistå i dagliga beslut och uppgifter i linje med Nordic Customer Care tillsammans med Manager och Country Manager
  • Delta i Nordic Customer Cares projekt
  • Bistå vid introduktioner av nya kollegor och bidra med din kompetens
  • Säkerställa att alla installationer håller god kvalitet
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom koordinering och logistik, och som har ett genuint intresse för träning och hälsa! Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där det viktigaste för oss är att du har en positiv grundinställning - och älskar att ge service! Du har ett högt engagemang, starkt personligt driv och arbetar strukturerat och metodiskt. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen behöver du kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, samt har en grundläggande förståelse för norska. För den här rollen ser vi att du har god systemvana sen tidigare och goda kunskaper i Officepaketet. Det är mediterande om du har tidigare erfarenheter från Visma Business eller Salesforce.

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på ett spännande, internationellt och välmående bolag med bra värderingar och positiv företagskultur. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med start i mitten på september. Det finns stora möjligheter till andra uppdrag och samarbeten med Jureks kunder efter att uppdraget löper ut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lilly Engfeldt på lilly.engfeldt@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

sökord: Nordic Planner, Koordinator, Logistik, Planering, Planner, Kundservice
Mer info
Kontaktperson lilly engfeldt
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.