Om jobbet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning två vaktmästare/kontorservicemedarbetare till deras nya kontor i centrala Stockholm. Detta är ett uppdrag på 2 år med eventuell förlängning med start 14 augusti 2017.

Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen:
  • Kontorsservice/internservice
  • Posthantering - samla in, dela ut, hämta och ta emot varor och paket
  • Iordningsställande av lokaler och utrustning inför möten och konferenser
  • Sköta tryckning och utskick av masstrycksaker
  • Dokumentera åtgärder
  • Bistå vid flytt och möblering
  • Kontrollera inpassering och ta emot besökare
  • Fastighetsskötsel
Vem är du?
Vi söker dig som har 1-3 års arbetslivserfarenhet. Du har även grundkunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du grundkunskaper i ärendesystem. Som person är du prestigelös, har hög servicekänsla, social kompetens och tycker om att hjälpa till. Du ha ska lätt för att sätta dig in i olika uppkomna situationer, vara stresstålig och kunna arbeta självständigt.

Du erbjuds
En varierande roll. Detta är ett konsultuppdrag på 2 år på heltid med start i augusti - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Sista ansökningsdag - 25/6-2017. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid Heltid

Kontakt:
Monia Letmark
monia.letmark@jurek.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 juli

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.