Konsultchef till Jurek

Konsultchef till Jurek

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en konsultchef till vårt Stockholmskontor och affärsområdet Public Sector. Du rapporterar till Head Of Public Sector.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
Till Jureks Stockholmskontor söker vi nu en konsultchef till vårt affärsområde Public Sector. I rollen har du ett totalansvar för hela bemanningsprocessen vilket inbegriper att svara på avrop från våra kunder, matcha rätt kandidater för uppdraget och att ha personalansvar för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser samt genomför kvalificerade intervjuer och referenstagningar. Som konsultchef har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl potentiella kandidater, kunder som konsulter. Du kommer att hantera flera bemanningsprocesser parallellt med högt tempo och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Våra bemanningsuppdrag kommer in genom avrop från våra befintliga samarbetsavtal med kunder inom offentlig sektor med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som konsultchef kommer du både ensam och tillsammans med affärsområdets säljare åka ut på kundmöten där din roll blir av yttersta vikt för samarbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Som konsultchef inom affärsområdet Public Sector ansvarar du för att erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra avtalskunder och för att aktivt arbeta med att utveckla Jureks konsultverksamhet inom offentlig sektor.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildning och flerårig branscherfarenhet, med fördel som konsultchef. Har du erfarenhet från att arbeta med avtalskunder inom offentlig sektor ses detta som mycket meriterande men det är inget krav. Vi lägger stort vikt vid din personlighet och ser att du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Viktigt för rollen är att du är strukturerad och har förmågan att prioritera ditt arbete. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer och en tydlig vinnarinstinkt. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:
  • Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
  • Arbetar målmedvetenhet mot högt uppsatta mål.
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
Du erbjuds
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer ha ett tätt samarbete med våra duktiga medarbetare inom affärsområdet. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på emma.liljeqvist@jurek.se Sista ansökningsdag är 25e november 2018. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Emma Liljeqvist
Telefon 0704711753
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.