Konferenskoordinator till Svenska institutet för standarder

Konferenskoordinator till Svenska institutet för standarder

Vad innebär arbetet?
Som konferenskoordinator kommer du att vara med och ta ansvar för, och ständigt bidra till, att utveckla vår reception och konferens - självklart med fokus på att leverera bästa service och support för alla våra gäster. I rollen ingår allt från administration kring att hantera bokningar, praktiskt förbereda och möblera rummen, beställa och servera förtäring, ta hand om disk till att hjälpa till med teknisk utrustning. Det är en varierad roll med tidvis högt arbetstempo.

Är du den vi söker?
Du har minst gymnasieutbildning och erfarenhet från ansvarsfullt serviceinriktat arbete. Då det blir alltmer inslag av teknik och digitalisering så är det ett område som det verkligen gäller att hänga med i. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att hantera konferensteknik eller annat tekniskt stöd. Du behöver också känna dig bekväm att tala engelska, då vi många gånger har internationella gäster.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara en serviceinriktad "teamplayer" med glatt humör och god samarbetsförmåga. Övriga önskvärda egenskaper är att du har förmåga att planera och prioritera, är stresstålig, flexibel och alltid ligger steget före samt är den som hellre ser lösningar istället för hinder.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika sakområden med en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.
Detta är ett konsultuppdrag om minst sex månader med chans till direktrekrytering. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering och bemanning men arbeta hos vår kund SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan. Uppdraget förväntas starta omgående. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Felicia på felicia.pettersson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

sökord: konferens, konferensvärdinna, konferenskoordinator, office manager, receptionist
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.