Kommunikatör sökes till myndighet i Stockholm!

Kommunikatör sökes till myndighet i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

I rollen som kommunikatör kommer du få vara arbeta med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen. Du kommer att självständigt driva olika arbetsuppgifter kopplat till myndighetens webbplats och digitala kanaler från start till mål.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du som person är driven, strukturerad och lösningsorienterad. Vi ser att du har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer för att kunna samarbeta med dina kollegor mot gemensamma mål.

För att vara kvalificerad för tjänsten har du;
  • Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
  • Kompetens och erfarenhet av att arbeta inom digitala kanaler, med särskild tyngd på webb.
  • Mycket god förmåga att skapa innehåll i digitala kommunikationskanaler
  • Goda kunskaper i redigeringsverktyg samt i webbpubliceringsverktyg
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100% med start 2022-08-01 och förväntas pågå till 2022-12-31, med chans till lång förlängning. Placeringsort: Distans samt på plats i Stockholm. Resor till Karlstad kommer förekomma i tjänsten. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Elvira Björebäck via mail: elvira.bjoreback@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Elvira Björebäck
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.