Junior Controller med starka Excelkunskaper!

Junior Controller med starka Excelkunskaper!

Arbetsbeskrivning
Till vår kund som är ett internationellt bolag inom teknik söker vi nu en controller med 1-2 års erfarenhet och mycket goda kunskaper i Excel! Som controller kommer du att analysera och kontrollera företagets KPI:er på nordisk nivå. Du kommer att ha kontakt och förmedla resultat till berörda avdelningar samt driva förändringar vid behov. Du kommer att tillhöra ett härligt team och vara placerad på företagets huvudkontor i Kista. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära:
  • Daglig hantering av centrala KPI:er
  • Hantering av Excel-filer inklusive skapande av makron för KPI-rapportering
  • Dataanalys och KPI-rapportering
  • Skapa och leda handlingsplaner för förbättringar
Vem är du?
För att passa i rollen som KPI controller ser vi att du högskole- eller universitetsutbildning samt 1-2 års erfarenhet från controllerarbete. Du är en mycket van Excel-användare och kan skapa makron. Vidare är du analytiskt lagd och har ett intresse för siffror.

Som person är du kommunikativ med en hög social kompetens. Du har lätt för att samarbeta med andra och är proaktiv och initiativtagande. Du är flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift och kan du dessutom ett ytterligare nordiskt språk är detta mycket meriterande.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till en spännande karriär i ett växande internationellt bolag. Uppdraget till att börja med på 1 år med mycket goda chanser till förlängning. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Kista.

Start
Augusti

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Gylner
Telefon 0766012474
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.