KAM till växande IT-bolag

KAM till växande IT-bolag

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett växande IT-bolag i centrala Stockholm, söker vi nu en Key Account Manager för en tillsvidareanställning.

I denna roll kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du kommer sälja vår kunds konsultlösningar inom ERP, Business Intelligence och Test Management till välkända börsnoterade bolag. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta både försäljning av projekt samt resursförsäljning, och du kommer arbeta med både nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Rollen innebär att bygga långsiktiga kundrelationer genom regelbunden kundkontakt och kundbesök.

Du kommer tillhöra ett säljteam som rapporterar direkt till VD.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års framgångsrik erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B, gärna inom IT. Du har även en utbildning på högskolenivå.

För att lyckas i rollen som Key Account Manager hos vår kund krävs det att du är en kommunikativ relationsbyggare med ett stort inre driv och en hög ambitionsnivå. Vidare är du självgående och ansvarsfull i ditt arbete.

Du har B-körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har även en god datorvana och är van vid arbete i CRM-system.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Du erbjuds
Du blir en del av ett expansivt företag inom IT-branschen. I denna roll kommer du få chans att utvecklas i en snabbrörlig arbetsmiljö med engagerade och drivna kollegor. Du kommer få mycket eget ansvar och goda chanser att utvecklas i rollen.

Detta är rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Tjänsten beräknas starta så fort som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Paulina Stjernström paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökan via email.

Välkommen in med din ansökan!

Start
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Paulina Stjernström
Telefon 0709-58 40 79
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.