Juristassistent till White & Case

Juristassistent till White & Case

Om verksamheten
Det som från början var en radikal idé - att hela världen var vår marknad - har nu blivit verklighet. White & Case är en av världens största advokatbyråer. Genom våra 2,200 advokater fördelade på 42 kontor i 30 länder har vi kapacitet att ta oss an de största och mest komplexa uppdragen. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom M&A, private equity, bank och finans, kapitalmarknad och tvister. Vi har haft kontor i Sverige i över 30 år och idag arbetar ca 70 personer varav 40 jurister på vårt Stockholmskontor.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en juristassistent till deras kontor beläget mitt i centrala Stockholm. I din roll ingår det att på bästa sätt assistera kundens jurister och delägare. Arbetet kommer att innebära kommunikation med andra kontor inom White & Case globala nätverk samt med klienter, domstolar och myndigheter. Vidare kommer du att vara huvudansvarig assistent i vissa projekt samt ansvarar själv för viss korrespondens. Du förväntas under perioder arbeta självständigt utifrån övergripande instruktioner.

Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter;
Förbereda material inför möten
Hantera stora mängder dokument
Kopiering och indexering
Korrekturläsning
Redigering av text
Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
Registrering och hantering av nya ärenden

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen samt har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du behärskar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, då byråns verksamhet är utpräglat internationell. Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, strukturerad och ser vad som behövs göras. Du är van vid högt tempo samt att hantera många uppgifter samtidigt, du har förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Vidare brinner du för serviceyrket och ser god service som en självklarhet samt är intresserad av att lära dig nya saker. Du är trygg i din yrkesroll och du uppskattar att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att flagga och ta hjälp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ett globalt nätverk.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i ett internationellt företag med trevliga medarbetare som sprider en positiv stämning runtomkring sig. Kontoret är beläget i mycket trevliga lokaler i Stockholm city. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.