Jurek söker administratörer för rekrytering och konsultuppdrag

Jurek söker administratörer för rekrytering och konsultuppdrag

Din intresseanmälan: Vi på Jurek vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att arbeta inom området Administration. På Jurek träffar vi proaktivt kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Gällande visstidskonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. Du erbjuds en tillsvidareanställning hos oss som konsult och detta innebär också att du kan prova på olika uppdrag och uppdragslängder där du samlar många arbetslivserfarenheter. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund. För att ansöka om aktuella tjänster och konsultuppdrag är du välkommen att ansöka förutsättningslöst med CV och personligt brev. För frågor om specifika tjänster och konsultuppdrag är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

Alla aktuella tjänster/uppdrag - följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.
Mer info
Kontaktperson Felicia Pettersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Felicia Pettersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.