Junior redovisningsekonom till globalt bolag i city

Junior redovisningsekonom till globalt bolag i city

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på totalt fem personer där du bland annat ansvarar för leverantörsreskontra och rapporterar direkt till ekonomichefen. I din roll kommer du sköta hela leverantörsreskontra flödet, utläggshantering, avstämningar samt viss löpande redovisning. Du kommer ha många olika kontaktytor internt i form av projektledare, säljare och övriga kollegor på ekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Hantering av anläggningsregister
  • Löpande redovisning
  • Delaktighet i bokslutsarbete
  • Adhoc
Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom ekonomi och +3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent eller redovisningsekonom med fokus inom leverantörsreskontra. Fördelaktigen har du tidigare arbetat i en internationell koncern och är van vid att ha många olika kontaktytor. Du känner dig trygg inom leverantörsreskontra och trivs i roller där du får ta egna initiativ. Som person är du självgående, social, prestigelös och kan självständigt driva processer. Du är även lösningsfokuserad, hjälpsam och trivs med att jobba i team. Har du erfarenhet av affärssystemet Oracle eller Ascendo ses det som meriterande. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

En spännande tjänst som redovisningsekonom på en global digital byrå där du kommer att tillhöra ett positivt och engagerat ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten omfattar heltid med omgående start och som förväntas fortlöpa under minst ett år. För rätt person finns det goda chanser till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail! För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Sökord: Redovisningsekonom, ekonomiassistent, leverantörsreskontra, Redovisningsassistent, Junior accountant, Accounting clerk, Accounts payable
Mer info
Kontaktperson Sara Winberg
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Sara Winberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.