Junior redovisningsekonom till Jurek Rekrytering & Bemanning

Junior redovisningsekonom till Jurek Rekrytering & Bemanning

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning AB söker tillsammans med våra systerbolag en Junior Redovisningsekonom. Du kommer att arbeta med samtliga av de vardagligt förekommande arbetsuppgifterna på vår ekonomiavdelning. Du är en betydelsefull kugge i vårt dagliga maskineri och blir en viktig del av vårt duktiga team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande bokföring, fakturering, hantering av kund- och leverantörsreskontra. Du kommer vidare att ha ett fullständigt redovisningsansvar i något av koncernens mindre bolag samt delta i ekonomiavdelningens övriga projektbaserade arbetsuppgifter. Du rapporterar till Head of Group Accounting.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar;
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Löpande redovisning
  • Ansvara för ett av koncernbolagen
  • Ad hoc
Vem är du

Till denna tjänst söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av en liknande roll. Vi tror att du tidigare har ansvarat för kund- och leverantörsreskontra och har god erfarenhet av avstämningsarbetet. Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från transaktionsintensiv verksamhet eller från bemannings- och rekryteringsbranschen.
Du har hög systemförståelse och mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då du har mycket kontakt med såväl interna medarbetare som kunder och leverantörer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är effektiv, metodisk, flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Vidare är du en prestigelös lagspelare med stor ansvarskänsla. Du är en positiv, ambitiös och serviceinriktad person som är van att hantera stora flöden och olika arbetsuppgifter samtidigt och har ett sinne för detaljer.
Vidare är du en lojal medarbetare som är hjälpsam gentemot kollegor samt noggrann i ditt yrkesutövande och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor.

Du erbjuds

En utvecklande, utmanade och rolig tjänst i en organisation med driv och engagemang. Du kan komma att bli involverad i flera av koncernens bolag som verkar inom vitt skilda branscher. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se. Det är önskvärt med omgående anställningsstart. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Koncernen, som består av totalt fjorton bolag, drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Rekrytering & Bemanning AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga bolag i koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 550 MSEK årligen. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vår ekonomiavdelning med en Junior Redovisningsekonom.
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Gabriel Spennare
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!