Junior redovisningsekonom sökes till SaaS bolag

Junior redovisningsekonom sökes till SaaS bolag

Arbetsuppgifter

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning, fakturering samt övriga administrativa ad hoc uppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer att rapportera direkt till CFO och ha ett nära samarbete med kompetenta kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  • Övervakning av kundfordringar
  • Kreditering av fakturor
  • Boka inbetalningar av kundfakturor
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Hantera betalningspåminnelser
  • Avstämningar av reskontran
  • Ad hoc
Vem söker vi till denna roll?

Som person är du noggrann, strukturerad och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du befinner dig troligtvis i början av din karriär och har något eller några års erfarenhet av liknande arbete och känner att du har bra grund i redovisning och bokföring. Du är prestigelös, nyfiken och gillar att arbeta på ett företag där alla hjälps åt och hugger in där det behövs. Vidare är du en självgående person som trivs med att ta egna initiativ och som har ett intresse för att utvecklas och bredda sina kunskaper inom ekonomiområdet.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande entreprenöriellt SaaS bolag som ligger i framkant gällande leverans av läkemedel till patienter över hela världen. Uppdraget förväntas starta omgående med god möjlighet till överrekrytering. Arbetet kommer vara placerat på kundens fina kontor centralt på Torsgatan intill Karolinska och finns även möjlighet till delvis jobba remote. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se eller konsultchef Sara Winberg sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.