Interim HR-partner arbetsrätt och förhandling

Interim HR-partner arbetsrätt och förhandling

Arbetsbeskrivning

Tjänstens främsta uppdrag är att ge operativt och konsultativt stöd till chefer på Social- och äldreförvaltningen inom det arbetsrättsliga området. Det innebär stöd vid personärenden, förhandlings- och samverkansfrågor samt att ge råd och stöd inom lag- och avtalstolkning.

Tjänsten innehåller analys och utredning av aktuella frågeställningar och åtgärder utifrån dem. Du identifierar behov och stöttar våra chefer på ett klokt och väl avvägt sätt som bidrar till chefernas kompetensutveckling inom det arbetsrättsliga området. Det innebär även att vid behov leda seminarier och utbildningar för förvaltningens chefer. Genom ett kvalificerat HR-stöd är du med och stöttar verksamheten mot uppsatta mål.

Vem är du?

Vi söker dig som vill och har erfarenhet av att jobba nära chefer, och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet samt erfarenhet av konsultativt HR-stöd till chefer inom det arbetsrättsliga området. Du är en person som visar mod och tar ansvar, utmanar och vågar ställa krav. Det är också viktigt att du är självgående och har ett konsultativt arbetssätt med förmåga att hela tiden sätta verksamheten i fokus.

Vi ser också att du uppfyller följande;
  • Gedigen erfarenhet av att arbeta som konsultativt stöd inom det arbetsrättsliga området med personärenden.
  • Goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området och lag- och avtalsfrågor
  • Högskoleutbildning inom HR-området eller juridik med arbetsrättslig inriktning.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på 50-100%. Uppdraget förväntas påbörjas i augusti och pågår till februari 2023. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Lidén
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.