IT-rekryterare till internationellt bolag i modebranschen

IT-rekryterare till internationellt bolag i modebranschen

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en IT-rekryterare. Vår kund är ett stort internationellt bolag med kontor beläget i Marievik, Liljeholmen. I rollen som rekryterare kommer du ingå i ett team av seniora rekryterare som arbetar tätt ihop. Du arbetar operativt med alla delar i rekryteringsprocessen, vilket innebär alltifrån att skapa kravprofiler, upprätta och publicera annonser, hantera urval samt en del search, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och övrig rekryteringsadministration. Du fungerar som bollplank gentemot bolagets beställare samt erfarna chefer och arbetar tätt tillsammans med dem.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen. Du är van vid att arbeta självständigt med flera rekryteringar parallellt. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll och har erfarenhet av att arbeta mot erfarna beställare. Vidare ser vi att du har god förståelse för olika IT-roller. Dina personliga egenskaper är något vi värdesätter högt och söker dig som har ett starkt eget driv, en god koordineringsförmåga, är organiserad och noggrann i ditt arbete. Du är serviceminded och lösningsorienterad - du har helt enkelt en "can-do" attityd! Det är även viktigt att du har:
  • Erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen
  • Erfarenhet av search/rekrytering av IT profiler
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Vi erbjuder

Du erbjuds en varierande och utmanande roll hos ett välkänt bolag som sitter i fina lokaler vid Liljeholmen. Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team av rekryterare - här värnar de verkligen om teamkänsla och ni arbetar tätt ihop.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar ute hos vår kund. Uppdraget förväntas starta omgående och löper fram till april 2019, med chans till förlängning. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta My Andersson på my.andesson@jurek.se alternativt på 073 745 43 11.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.