Head of Group Accounting till Jurek Rekrytering & Bemanning

Head of Group Accounting till Jurek Rekrytering & Bemanning

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning AB söker tillsammans med våra systerbolag en Head of Group Accounting. Denna roll är en nyckelfunktion i vår organisation och din huvudsakliga arbetsuppgift blir att kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning samt utveckla processer och rutiner. Du kommer ha det yttersta ansvaret för årsbokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer för samtliga bolag i koncernen samt på sikt självständigt ansvara för koncernredovisningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Kvalitetssäkra och ytterst ansvara för koncernbolagens redovisning
  • Kvalitetssäkra ekonomiteamets rutiner och processer
  • Ytterst ansvara för koncernbolagens årsbokslut och årsredovisningar
  • Huvudsaklig kontaktperson gentemot revisorer samt driva revisionsprocessen
  • Stötta övriga ekonomiteamet i det dagliga arbetet och vara vår expert inom ekonomi-, skatte- och redovisningsfrågor
  • Personalansvar för ett ekonomiteam om fyra och rapporterar till Head of Finance.
Vem är du

Till denna tjänst söker vi dig som idag har en roll som redovisningschef och som har erfarenhet från snabbrörliga och entreprenöriella verksamheter. Ingen dag är den andra lik och du ska tycka om att jobba i en verksamhet med korta beslutsvägar där det är viktigt att vara flexibel. Vidare ska du tycka om personalansvar och ha lätt för att prioritera ditt arbete.

Du har en relevant ekonomisk utbildning och känner dig trygg i ovanstående arbetsuppgifter samt att du ser det som en utmaning att få vara med och utmana och utveckla koncernbolagens redovisningsfunktion. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare varit verksam inom konsultverksamhet och koncernredovisning. Du har en fallenhet för system och har även goda kunskaper i Office-paketet och i synnerhet Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är kommunikativ, metodisk, flexibel och har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du är även en prestigelös lagspelare med stor ansvarskänsla och du har även ett sinne för detaljer. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då du har mycket kontakt med externa intressenter. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor.

Du erbjuds

En utvecklande, utmanade och rolig tjänst i en organisation med driv och engagemang. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek Rekrytering & Bemanning

Koncernen, som består av totalt tretton bolag, drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Rekrytering & Bemanning AB, ID: Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga bolag i koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 600 MSEK årligen. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vår ekonomiavdelning med en Head of Group Accounting.
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!