Head of Finance till Sitowise

Head of Finance till Sitowise

Arbetsbeskrivning

Sitowise etablerades i Sverige 2019 och har sedan dess vuxit med 100%. Nu behöver vi rusta oss för nästa etapp och utökar därför vår ekonomifunktion med en Head of Finance. Vi behöver förstärkning och söker någon som vill och kan vara navet i vår ekonomistyrning - vilket både innefattar att ansvara för vår redan kompetenta och duktiga ekonomiavdelning men även klara att identifiera driva och utveckla det som kommer krävas för att vi skall klara av att hantera vår verksamhet på nästa nivå.

I rollen som Head of Finance för Sitowise Sverige kommer du att rapportera till Sverigechefen och ingå i ledningsgruppen för den svenska verksamheten. Samtidigt är du del av koncernens ekonomiteam och har en rapportväg också till vår koncern CFO i Finland.

Du kommer få vara med och skapa förutsättningar för kloka inriktningsbeslut och vara drivande i att sätta en effektiv struktur på bl.a.
  • Förvärvsprocesser och fusioner
  • Business controlling och KPI sättning
  • Ersättningsmodeller
  • Skattehantering
  • Implementering av ERP system
  • Rapportering
Du bör gilla tanken på att ta eget ansvar för helheten och också kunna vara initiativtagare till de förändringar som vi behöver inom inte bara ekonomiområdet utan även i ett lite bredare perspektiv. Kort sagt - hjälp oss att bli ännu bättre.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 10 års relevant erfarenhet för ovanstående roll och gärna från tjänstesektorn eller projektverksamhet. Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Som person är du proaktiv, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbrörlig miljö och har en vana att själv bygga upp processer och en öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team. Du har god datavana och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med implementering av system och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du talar även svenska och engelska flytande.

Du erbjuds

Du kommer ha en viktig roll för ekonomifunktionens och bolagets fortsatta utveckling. Du kommer tillhöra ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden och du är placerad i deras fina lokaler i Slussen.

I den här rekryteringen samarbetar Sitowise Sverige med Jurek Finance. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Sitowise, The Smart City Company, är en nordisk aktör och konsult inom samhällsbyggnad, där vi tagit som vår uppgift att hjälpa våra kunder inom både privat och offentlig sektor att skapa förutsättningar och implementera nästa generations lösningar för en bra och hållbar livsmiljö. Byggnader, Infrastruktur och Digitala lösningar är några av våra huvudområden och ett långt drivet hållbarhetsperspektiv genomsyrar allt vi gör. Totalt är vi över 2000 kompetenta medarbetare i koncern
Mer info
Kontaktperson Marie Källström
Telefon 070-751 93 43
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!