Head of Accounting till Avida Finans

Head of Accounting till Avida Finans

Arbetsbeskrivning

Avida är ett kreditmarknadsbolag vars affärsidé är att erbjuda företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Vi söker dig som vill arbeta nära affären i ett företag som präglas av hög kompetens, driv och expertis. Vi är ett bolag i tillväxt vilket innebär att vi lägger stort fokus på gott samarbete i en dynamisk organisation. Du trivs i en varierad och stöttande roll med ett förbättrings- och lösningsfokuserat mindset och ett högt servicetänk. Som Head of Accounting tillhör du Finance teamet som består av 10 medarbetare och du kommer ha personalansvar för 3 personer.

I rollen som Head of Accounting kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Helhetsansvar för redovisningen inkl. inter-company och cash management
  • Ansvara för redovisningstekniska frågor, kvartals- och årsredovisningar.
  • Säkerställa policies och processer samt regelverksefterlevnad
  • Ansvara för finansiell rapportering och rapportering av skatter
  • Coacha och utveckla redovisningsteamet
  • Kontaktperson till revisorer
Vem är du?

Du har en akademisk examen inom ekonomi och 5 - 10 års arbetslivserfarenhet i liknande roll, gärna inom branschen. Vi ser att du har erfarenhet av redovisning inom både K3 och IFRS och meriterande om du även arbetat med konsolidering. Du är även van att hantera svårare redovisningstekniska frågor samt kvartals- och årsredovisningar.

Du har ett coachande förhållningssätt och stimuleras av utvecklings- och förbättringsarbete samt kan leda och utveckla ett team i en växande verksamhet. Som person är du effektiv, engagerande, noggrann med en god analytisk och kommunikativ förmåga. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi är ett bolag med driv och höga krav i en varm och välkomnande miljö. Hos oss får du frihet under ansvar och blir en del av vår gemenskap som både är inkluderande och fylld med energi. Inom Avida spelar alla en lika stor och viktig roll i bolagets framgång. Vi är placerade i fräscha nya lokaler vid Medborgarplatsen.

I den här processen samarbetar Avida Finans med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors.
Avida är en snabbt växande aktör på finansmarknaden. Som ett bevis på att vi lyckas förena tillväxt och lönsamhet har vi fått motta utmärkelsen DI Gasell tre år i rad och fyra gånger totalt, vilket gör oss till Mästergasell. Vårt mål är att bli branschledande och dit når vi genom att ha de nöjdaste kunderna och de stoltaste medarbetarna. Nöjda kunder som vi får genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt stolta, engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare. På Avida tror vi på ett stöttande ledarskap och på att ge alla rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas. Vi tror på transparens och öppenhet och vi erbjuder en stark laganda där vi hjälper varandra och lyckas tillsammans.
Mer info
Kontaktperson Marie Källström
Telefon 070-751 93 43
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.avidafinance.com/
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!