Handläggare med telefonvana sökes till myndighet!

Handläggare med telefonvana sökes till myndighet!

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du få arbeta med handläggning av bidrag och följande arbetsuppgifter kan förekomma:
  • Bemöta kunder i telefon och via mejl
  • Utreda och fatta beslut i enklare ärenden
För att trivas i rollen krävs det att du kan ansvara att på ett effektivt sätt utreda, värdera, analysera samt fatta och verkställa beslut. I rollen ingår kontakt med andra myndigheter, organisationer och företag vilket innebär att du är trygg i kundbemötandet.

Vem är du?

Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du tar eget ansvar och blir inspirerad av att hjälpa andra i olika former av kundbemötande.

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:
  • Relevant akademisk utbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Erfarenhet av telefoniverksamhet med tydligt kundfokus.
  • Goda kunskaper i MS Office.
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
Meriterande för uppdraget;
  • Erfarenhet av myndighetsutprövning genom utredning och beslut i ärenden.
  • Har du kunskaper i andra språk utöver svenska och engelska bedöms det meriterande.
Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med preliminär start 2022-09-01 och beräknas pågå till och med 2022-12-31, det kan finnas chans till förlängning. Placering: Stockholm på plats ute hos kunden, viss distansarbete kan komma att bli aktuellt. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och erbjuds en visstidsanställning och kommer vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att mejla jurek-public@jurek.se, observera att det är semestertider så svar kan dröja längre tid än vanligt.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Lidén
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.