HR- och kommunikationsassistent till Slättö

HR- och kommunikationsassistent till Slättö

Om rollen

I rollen som HR- och kommunikationsassistent kommer du att arbeta brett och stötta medarbetare och chefer i både HR- och kommunikationsfrågor. Du kommer att, tillsammans med ett litet engagerat HR- och kommunikationsteam, vara med och driva agendan framåt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men du kommer till stor del att arbeta med employer branding, rekrytering, HR- administration, events och generella kommunikationsuppgifter. Hos oss finns många spännande områden att jobba med, lära sig mer om och vara en del av att bygga upp. Du kommer att rapportera till Head of Talent Management.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Employer Branding - planera, koordinera och vara med på events samt synas på högskolor
  • Vara delaktig i utveckling av onboarding process för nyanställda och interna utbildningar
  • Samordning av rekryteringar - kontakt med kandidater och rekryteringsbolag, urval och stöd till chefer i processen
  • Förbereda pressreleaser, uppdatera hemsida och sociala kanaler, skriva texter
  • Koordinering och implementering av kommunikationsinsatser mot firmans intressenter
  • Löpande HR-administration
Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande, och vi ser det som meriterande om du har arbetat extra vid sidan av studierna och/eller har 1-3 års erfarenhet inom HR-området. För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person med känsla för service och har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan vara självständig och se till att både initiera och slutföra uppgifter. Du trivs i mötet med andra människor, och kan hantera konfidentiell information och dokumentation med hög integritet. Du är en lagspelare som inte är rädd för att ta för dig, och du tar dig prestigelöst an olika arbetsuppgifter.

Vidare ser vi att du:
  • Kan uttrycka dig väl i tal såväl som i skrift på svenska och engelska
  • Har goda kunskaper inom office-paketet och är systemtrygg
Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Slättö med start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Slättö med Jurek HR, och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ylva Ottosson via mail: ylva.ottosson@jurek.se, alternativt Researcher Isabella Hultén via mail: isabella.hulten@jurek.se eller telefon +46 76 002 69 08.

Om Slättö

Slättö är en nordisk förvaltare av alternativa investeringsfonder med fokus på fastigheter. Sedan starten 2013 har bolaget rest 7 fonder och genomfört 100+ transaktioner. Bolaget växer och genomsyras av ett starkt entreprenörskap, driv och teamwork. Vår värdegrund baseras på engagemang, ansvar, entreprenörskap och transparens. Vi är för närvarande +55 anställda.
Mer info
Kontaktperson Isabella Hulten
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Isabella Hulten
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!