HR-konsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

HR-konsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

Vi på Jurek HR vill gärna komma i kontakt med dig som redan är, eller är nyfiken på att bli, HR-konsult. Oavsett om du är en erfaren konsult eller om du är helt ny i din HR-karriär, vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker dig som är intresserad av att bredda din kompetens och vill vara med och bidra ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt - du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. Du är intresserad av konsultuppdrag som HR Business Partner, HR Generalist eller HR Specialist - exempelvis med specialistkompetens inom rekrytering, arbetsrätt, förhandling, kompetensutveckling, och compensation & benefits.

Vi på Jurek HR erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd. Du kan själv välja om du vill samarbeta med oss som underkonsult eller föredrar en anställning hos oss - där vi förstås erbjuder kollektivavtal.

Uppdragen via Jurek HR kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta vår konsultchef inom HR My Andersson på my.andersson@jurek.se eller Researcher och Talent Manager Martin Hage på Martin.Hage@Jurek.se

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

Vi ser fram emot din kontakt snarast möjligt!

Sökord: HR Business Partner, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR Manager, HR Specialist, Rekrytering, Arbetsrätt, Compensation and Benefits.
Mer info
Kontaktperson Martin Hage
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Martin Hage
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.