HR-konsult sökes till kommun i norrort

HR-konsult sökes till kommun i norrort

Arbetsbeskrivning

Ditt team/avdelning kommer bestå av tio medarbetare med ett nära samarbete med löneenheten som tillsammans med HR-enheten utgör personalavdelningen. Enheten arbetar med att stötta kommunens chefer i att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. Uppdraget är att stödja, samordna och följa upp förvaltningarnas personalpolitiska arbete.

Tyngdpunkten i tjänsten är att fungera som HR-generaliststöd till chefer inom ett av våra kontor. HR-generalistarbete innefattar stöd i såväl rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och andra HR-relaterade processer.

Uppdraget är med start i augusti och pågår till årsskiftet.


Vem är du?


Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalområdet. För tjänsten behöver du ha erfarenhet av HR-generalist arbete i form av att ge konsultativt chefsstöd i personalfrågor men också vana av personalsystem. Likaså behövs goda kunskaper i att uttrycka sig väl i tal och skrift. Har du arbetat som HR-stöd i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Denna tjänst innebär kommunikation på olika sätt med många olika intressenter. Du behöver därför vara bra på att samarbeta, gilla att ge god service samt ha ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt.


Vad vi erbjuder


Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start i augusti och löper under hela 2022 (2022-12-31). Vi erbjuder dig en visstidsanställning där du är anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och är uthyrd till vår kund Arbetet utförs i huvudsak på plats i kommunens lokaler men viss möjlighet till distansarbete finns. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek


Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Lidén
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.