HR-konsult inom employer branding sökes!

HR-konsult inom employer branding sökes!

Arbetsbeskrivning

I denna roll får du möjlighet att arbeta på en arbetsplats som är knuten till klinisk verksamhet inom sjukvård, forskning och framtidens sjukvård. Du kommer arbeta på HR-enheten som ska bestå av fyra medarbetare, HR-specialist inom arbetsmiljö, HR-specialist inom employer branding och en HR-chef. Just nu genomförs en förändringsresa för att bli mer kliniknära och ingå i en klinikledning samtidigt som det strategiska arbetet också utvecklas.

Som HR-specialist inom employer branding samarbete du med sjukhusets kommunikationsavdelning och andra enheter arbeta fram ett arbetsgivarvarumärke. Uppdagat är positionera sig på marknaden så att vi blir det självklara valet för medarbetare inom denna typ av sjukvård.

Du kommer bland annat arbeta med följande arbetsuppgifter;
 • Driva employer branding och kompetensförsörjningsfrågor. Vara expert inom employer branding och rekrytering.
 • Rådgivning och stötta både chefer och hr inom området.
 • Driva förbättringsarbete inom rekrytering och attraktion
 • Självständigt lägga upp driva projekt inom rekrytering, attraktion till sjukhuset och utbildning.
 • Alumniverksamhet
 • Skapa enhetlighet i hur vi arbetar med att attrahera, pre-/onboardning, behålla, avsluta medarbetare.
 • Strategisk kompetensförsörjning.
Vem är du?

Som person är du initiativtagande, samarbetsorienterad och strukturerad. Viktigt är att du har god förmåga att vara nytänkande och relationsskapande.
 • Utbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande utbildning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet med employer branding och rekrytering även på chefsnivå.
 • Flera års erfarenhet av samtliga HR-processer och erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Stöttat och coachat chefer och varit ett stöd i det dagliga arbetet.
 • Arbetat fram arbetsgivarvarumärke, strategier inom området, men också varit praktiskt stöd i frågan. Tidigare erfarenhet av rekrytering och att ge stöd och utbildning inom kompetensbaserad rekrytering.
Meriterande är om du arbetat inom hälsa- och sjukvårdsområdet tidigare, arbetat i HR/rekryteringssystemen Heroma, Varbi eller Grade.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag hos vår kund, Tjänsten är på heltid 100% och förväntas påbörjas 2 januari 2023 och pågår i 3-4 månader. Du blir anställd hos Jurek i en tidsbegränsad anställning med bra förmåner och en god kontakt med din konsultchef. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Lidén
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Kajsa Lidén
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.