HR-administratör till härligt HR-team i centrala Stockholm

HR-administratör till härligt HR-team i centrala Stockholm

Om rollen
Som HR-administratör erbjuds du här en möjlighet att komma in i ett företag i förändring där du får jobba i ett litet HR team om 4 personer. Dina främsta arbetsuppgifter blir att stötta och avlasta teamet med de mer administrativa uppgifterna.

Exempel på arbetsuppgifter;
  • Samla in personaldata från olika system
  • Koordinera data, förmåner, kollektivavtal mm mellan HR, lön och ekonomi
  • Dokumentera protokoll från fackliga samråd
Vem är du?
Vi tror att du är i början av din HR-karriär och att du har en mycket god administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administration, kanske från tidigare arbete eller från din studietid. Vidare har du goda systemkunskaper alternativt ett stort intresse för och en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer för att få fram relevant data. Har du arbetat i Workday är det en fördel men absolut inget krav. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med ordning och reda. Du är positiv och glad och trivs i en grupp där man bjuder på sig själv och har roligt tillsammans.

Ansökan och kontaktuppgifter
Detta är ett konsultuppdrag på ca fem månader via Jurek HR med placering hos vår kund i centrala Stockholm. Du erbjuds en möjlighet att arbeta flexibelt där du varvar arbete från kontoret med arbete hemifrån. Vi hoppas kunna tillsätta denna roll så snart som möjligt och kommer därför intervjua löpande så sök redan idag!

Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se.

Sökord: HR-administratör, HR-koordinator, administratör, koordinator
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla My Andersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.