HR-Generalist till spännande uppdrag i höst

HR-Generalist till spännande uppdrag i höst

Arbetsbeskrivning

Här kommer du tillhöra ett team som arbetar mot den svenska delen av verksamheten, bestående av en HR-generalist och en HR-chef. I rollen du fungera supporterande och avlastande mot båda dess funktioner och få arbete brett med alla HR-processer och i nära samarbete med organisationens chefer. Du kommer exempelvis arbeta med:
  • Onboarding - organisationen står inför att omarbeta sin onboardingprocess, där du i detta uppdrag kommer få vara delaktig i att utveckla och implementera.
  • Lönestruktur - benchmarka och samla in data kring lönesättning på global nivå.
  • HR-administration (exempelvis löneunderlag och personaladministration)
  • Löpande chefsstöd
Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag har antagligen ett par års erfarenhet av brett HR-arbete, förslagsvis från en HR-generalistroll eller motsvarande. Du ser detta som en spännande möjlighet till utveckling där du får arbeta med HR på ett globalt företag. Som person är du prestigelös, flexibel och lösningsorienterad. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och har inga problem att skifta mellan ansvarsområden.

Om uppdraget

Detta är ett uppdrag via Jurek HR med start i slutet på augusti/början på september och cirka tre månader framåt - med chans till förlängning för rätt person. Vår kund har sitt kontor beläget i Täby och erbjuder en flexibel arbetsmodell. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, du är därför varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Sökord: HR Koordinator, HR Generalist, HR Administratör, HR, Human Resources.
Mer info
Kontaktperson My Andersson
Telefon 08-525 01 800
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.